VRAAGJE?

VEEL GESTELDE VRAGEN

Op mijn bankafschrift staat "Evenementenpin.nl > Enschede", maar ik ben nooit in Enschede geweest!


Dat kan, dan ben je op een evenement geweest waar Evenementenpin pinautomaten heeft geleverd. Afgelopen periode zijn pinautomaten onder meer gebruikt op de volgende festivals: - op 22 april in de binnenstad van Enschede (FC Twente feest) - op 26 of 27 april (Koningsfeesten) in het centrum van Enschede - op 26 april bij Kings Night op de Universiteit Twente - op 27 april bij Hardfest of de Reactie op de Universiteit Twente - op 27 april bij Oranjepop in Nijmegen - op 1 mei bij de afterparty van Create Tomorrow - op 5 mei bij Bevrijdingsfestival Wageningen, Nijmegen of Enschede - op 11 mei bij het Batavierenfeest / de camping op de Universiteit Twente - op 11 mei bij Iconic in het Valkhofpark, Nijmegen - op 12 mei bij de Dag van het Levenslied in het Valkhofpark, Nijmegen
Accepteren jullie ook credit cards?


Standaard accepteren we we PIN, Maestro en V-pay transacties, op verzoek kan er ook betaald worden met Visa of Mastercard creditcards.
Hebben jullie ook mobiele pinautomaten?


Jawel, we hebben ook pinautomaten die mobiel inzetbaar zijn. Die zijn met name handig bij barren en terrassen.
Hoe werkt het met afrekenen?


Je sluit een contract af met een geautoriseerde betaalinstelling die de volgende dag de gepinde bedragen uitbetaald. via hun online omgeving kan je alle transacties bekijken.
Het aanvragen van dit contract duurt ruim een week, dus houdt hier rekening mee!
Na afloop sturen we een aparte factuur voor de kosten van onze dienstverlening. Zo zijn de verschillende geldstromen keurig gescheiden.
Wanneer en hoe kan ik de helpdesk bereiken?


Onze helpdesk is bereikbaar op 053-43 63 299, ook 's avonds en in het weekend
Wat is het voordeel van een pinautomaat?


Contant geld is duur omdat het vaak geteld moet worden, wat elke keer door twee personen moet gebeuren. Los daarvan is er de kans op fouten bij de kassa zoals het verkeerd uitrekenen / teruggeven van wisselgeld en de ontvangst van vals geld.

Met het gebruik van een pinautomaat heb je minder wisselgeld nodig, hoef je niet af te storten / wisselgeld aan te vullen, vervalt de kans op de bovengenoemde fouten bij de kassa en hoef je het geld niet te sorteren, bundelen en tellen voor de bank.

Tenslotte heb je minder transport- en verzekeringskosten van het geld en minder mensen op het (geldtel)kantoor nodig.