EVENEMENTENPIN

Evenementenpin levert pinautomaten en kassa-systemen voor evenementen. Al onze automaten werken snel en ondersteunen contactloos betalen. Bij festivals met veel kassa's / pinautomaten bieden we ondersteuning op locatie. Zo wordt een vlotte kaart, munten-verkoop of verkoop direct aan de bar gerealiseerd. We bieden de zekerheid dat alles blijft werken, juist als het druk is.

Een gewone internetverbinding (bijv. ADSL of glasvezel-lijn) is voldoende om meerdere pinautomaten aan te sluiten. Voor locaties zonder internet leveren we 4G-routers of satelliet-internet. Wij zorgen dat alle pinautomaten op het internet worden aangesloten en goed werken.

Om de geldstromen van Evenementenpin en onze klanten gescheiden te houden verloopt uitbetaling van de gepinde bedragen via een geautoriseerde betaalinstelling. Evenementenpin is een handelsnaam van Event Engineers BV en is gevestigd in Enschede. 

De afgelopen 10 jaar waren we betrokken bij vele soorten evenementen (congressen, festivals, beurzen, hackathons, corporate events). U vindt Event Engineers op verschillende plaatsen in het land.

CONTACT
MEER DAN 10 JAAR ERVARING 
ANDERE DIENSTEN

- Event Wifi

- Internet op locatie

- Technische dienst

- Advies

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

© 2023 by Dr. Repair. Proudly created with Wix.com

BEL ONS

Tel: 085 - 401 25 95

EMAIL ONS
OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m Vrijdag  9:00 - 18:00 uur

Tel: 085-4012595

Mail: info@evenementenpin.nl

Helpdesk tijdens evenementen:

Tel: 053 - 43 63 299

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now